طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس معمولا یکی از موضوعاتی است که تا مدت ها ذهن مدیرانی که قصد طراحی سایت را دارند به خود مشغول می کند. ما در این مجال قصد داریم تا با معرفی وردپرس ، مزایا و معایب آن ، گامی محکم به سوی آشنایی هر چه بیشتر با این سیستم مدیریت محتوا برداریم.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که سال ها پیش با هدف تسهیل راه اندازی امکان ساخت وبلاگ برای افراد راه اندازی شده است. اما این سیستم برخلاف نمونه های مشابه ایرانی همزمان با پیشرفت دانش خود را بروز رسانی کرده و امکانات بسیاری را به خود افزوده است تا جایی که توانسته مورد اعتماد و استفاده کمپانی های بسیار معتبری حتی در سطح جهانی برای ساخت سایت و حتی امروزه برای ساخت فروشگاه اینترنتی قرار بگیرد.

موضوع مهمی که به نظر می رسد ذهن مدیرانی که در استفاده از وردپرس مردد هستند را درگیر کرده این است که فرق وردپرس با طراحی یک سایت از پایه چیست ؟ در پاسخ می توان به این نکات اشاره نمود که تمام امکاناتی که یک سایت از صفر برنامه نویسی شده می تواند داشته باشد را سایتی که با وردپرس  طراحی شده ام می تواند داشته باشد پس از این نظر تفاوتی با هم ندارند.

اما تفاوت اصلی در این جا خود را نشان می دهد که به دلیل این که سیستم مدیریت محتوا وردپرس در اختیار برنامه نویس است لذا نیازی به طراحی این سیستم نیست بنابراین هزینه طراحی سایت کاهش می یابد اما این روی خوش سکه بود و ما وظیفه داریم به این نکته نیز اشاره نماییم که به دلیل یکسان بودن این سیستم برای بسیاری از سایت ها و در دسترس بودن این پنل خیلی راحت تر از سیستم های که از صفر برنامه نویسی شده احتمال هک دارد.

اما این موضوع نیز راه حلی دارد آن هم ، کمک گرفتن از یک کارشناس امنیت وب است تا بتوان کمی احتمال هک سایت را کاهش داد. ( کلیه سایت های که توسط دینوب و با سیستم مدیریت محتوای وردپرس برنامه نویسی می شوند از امکانات امنیتی فوق مدرن استفاده می نمایند )

از نظر سئو و بهینه سازی سایت نیز باید به این نکته اشاره نماییم که وردپرس به دلیل حفظ ماهیت وبلاگی خود با وجود استفاده از قالب های شکیل یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا جهت سئو و بازاریابی محتوایی می باشد و حتی می توان در مواردی اذعان داشت استفاده از این سیستم مدیریت محتوا از نظر سئو به سایت های که به صورت شخصی برنامه نویسی شده اند ، ترجیح داده می شود.

موضوع دارای اهمیت دیگر در مسیر طراحی سایت با وردپرس ، تفاوت بین قالب های آماده با قالب های طراحی شده اختصاصی است. قالب های آماده معمولا توسط یک تیم برنامه نویسی عمدتا خارجی طراحی می شوند و در مارکت های خارجی و ایرانی به هزاران نفر فروخته می شوند مزیت این قالب در هزینه کمتر طراحی و سرعت زمانی بالاتر در راه اندازیشان می باشد.

اما از جمله معایب آن ها که معمولا در بهینه سازی سایت نیز دردسر می شوند ، حجم بالای آن ها به دلیل استفاده از افزونه های مختلف است ، که راهکار آن استفاده از یک فرد متخصص در زمینه سئو و بهینه سازی سایت است که بتواند با یکسان سازی این کدها ، حجم را تا حدودی کاهش دهد. بنابراین در صورتی که زمان و هزینه خیلی دارای اهمیت نباشد به نظر می رسد طراحی سایت اختصاصی پیشنهاد شود.

سیستم مدیریت محتوا وردپرس

طراحی و توسعه سایت